Aanmelden Kunstroute

Deelnemen aan de Kunstroute Doorn-Maarn in 2021?

Aanmelden:

Leuk als je deel wilt nemen. Je bent van harte welkom. Je kunt je inschrijven via het aanmeldingsformulier. Klik op de winkelmand en je komt in een formulier dat je kunt invullen.
Je kunt je aanmelden tot 15 maart 2021.


Kosten voor deelname:
Iedere kunstenaar betaalt  €50,- ook als je bij iemand als gast exposeert. Deze 50 euro betaal je omdat je op de website komt en in de folder. Voor het verwerken van je gegevens maakt het niet uit of je te gast bent of een eigen locatie hebt waar je exposeert. Het kost evenveel tijd. 

Als je voor de eerste keer meedoet, betaal je ook 30 euro borg voor een vlag die je buiten bij de ingang van je expositieruimte kunt hangen waardoor je zichtbaar bent voor de bezoekers van de Kunstroute.
Als je de volgende keer niet meedoet, krijg je bij inlevering van de vlag je borg van 30 euro retour. 

Kennismaking nieuwe deelnemers:
Wij maken een kennismakingsafspraak maken met iedereen die zich voor het eerst aanmeldt als deelnemer.  We willen  dan ook graag wat werk van je zien.

Openingstijden Kunstroute:
De verplichte openingstijden van de expositie-ruimte op de kunstroutedagen zijn van 12.00 uur tot 17.00 uur. Deelname aan de Kunstroute betekent dat je je expositie-ruimte openhoudt tot 17.00 uur. Bezoekers mogen niet voor een dichte deur komen te staan.

Specificatie foto
Formaat, 10 x 15 cm, dat is ongeveer 1200 x 1500 pixels of ca. 5Mb en 300 dpi.
Foto’s worden vierkant afgedrukt, hou daar rekening mee.
Je bent zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van je foto.

Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met nanda@kunstroutedoornmaarn.nl

15

Scroll naar top