Kunstroute Maarn
Ad van Rijn
amivanrijn@gmail.com
06-20310474
Bakkersweg 66 (ingang om de hoek in de Van Speijklaan)
3951CW
Maarn

Ad van Rijn

Wat is er te bewonderen:
Stillevens van Charlotte Rutgers,
Grafisch werk van Wil Vermeulen en
Portretten en o.a. modelstudies van Ad van Rijn.

Ook dit jaar is er weer een feesttent met optredens door Claudia en Simon en aan een klassieke bijdrage wordt nog gewerkt door muziek docent Charlotte.
Deze optredens zijn belangeloos en uw bijdrage in de “pet” wordt zeer gewaardeerd. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan dit mini-kunst festival.
Wij hebben er weer zin in met zijn allen.

CV
Na een werkzaam leven, waarin beeld altijd rode draad was (Etaleur Bijenkorf /Productiewerk voor tijdschriften- en reclame film) heb ik mij gestort op het tekenen en schilderen, alle materialen en technieken probeer ik uit. Ik heb veel lessen gevolgd bij diverse kunstenaars in Amsterdam. Nu ,5 jaar in Maarn, tekenen/schilder ik vrij, in de natuur en naar model, onder leiding van Kunstenaar Jan de Haas in Maarn. Momenteel volg ik voor het tweede jaar ook portretlessen door Rogier Willemse op de Wackers academie in Amsterdam, waar ik het schilderen in olieverf heb ontdekt. Ik heb een atelier aan huis en ik geef daar ook tekenles aan kinderen in een groepje van 5. Mijn opleiding tot tekenleraar op de pedagogische academie Bouman in Amsterdam komt mij toch nog goed van pas. Ik zal er weer voor zorgen dat er voldoende keuze is aan mini kunstwerkjes (€7,50). Ze zijn ook in enveloppe te versturen als origineel en persoonlijk cadeautje per post.

Ik hoop u te ontmoeten op Kunstroute Doorn Maarn.

 

Scroll naar top