Kunstroute Maarn
Monique Negenman
info@Moniquenegenman.nl
034-341-3331
Amersfoortseweg 47 B
3941 EK
Doorn

Monique Negenman

Monique Negenman, woonachtig in Doorn, is sinds een aantal jaren actief bezig met schilderen en ze merkte aan zichzelf dat dit is wat ze wil doen! “creëren” iets maken wat nog niet bestaat. Het witte doek laten leven met een portret, stilleven, model of haar eigen gevoel verwoorden op doek. Ze heeft zich de afgelopen jaren ontwikkelt door het volgen van lessen bij diverse kunstenaars. Sinds 2009 is ze gestart met haar eigen bedrijf MO’s Art.
Ze werkt vanuit haar atelier bijvoorkeur op grote doeken en met gemengde technieken. Haar inspiratie haalt ze uit haar eigen leven en gevoel en uit de dingen die om haar heen gebeuren en ziet. Ook schildert zij portretten en schilderijen in opdracht.
Naast het maken van eigen werk geeft ze schilderles aan kinderen en volwassenen, organiseert workshops voor vrijgezellenfeesten, familie-uitjes etc. Ook geeft ze regelmatig schilderworkshops met diverse thema’s op locatie aan bedrijven ( KLM, Bartimeus,UWV, Pepsi). Haar motto is “durf los te laten en wees niet bang voor het mooie witte doek, creëer met kleur en vormen”.

Scroll naar boven