Kunstroute Maarn
Nicole van der Schaaf
kunstenvliegwerk@caiway.nl
0343 410626
kunstenvliegwerk.info
Park Stamerhoef 14. Via Bergweg omhoog rijden de Maarnse Berg op. Na 900 meter linksaf bij Stamerhoef.
3951 LD
Maarn

Nicole van der Schaaf

In het atelier van Nicole van der Schaaf/Kunst+Vliegwerk vindt u sculpturen in hout en steen en grafiek in de vorm van boekdruk prenten. Tevens is tijdens deze open atelierdagen 2022 werk-schilderijen en tekeningen- van diverse andere kunstenaars te zien en te koop. ‘Hergebruik’ is het thema van vrijwel de meeste kleine sculpturen die ontstonden uit restanten hout en kringloopvondsten. Wilde, inheemse vogels zijn de leidraad binnen het werk van Nicole van der Schaaf. In de vorm van boekdrukprenten drukte zij inmiddels portretten van ruim veertig verschillende vogelsoorten.

Nicole van der Schaaf is beeldend kunstenaar en kunsthistoricus. Zij maakt en ontwerpt kunst en schrijft over beeldende kunst voor diverse media. Tijdens de open atelierdagen kunt u bekijken hoe een boekdrukprent op de oude, gerestaureerde persen gemaakt wordt en wat er nodig is om een beeld te hakken of te snijden.

U bent van harte welkom om het werk te komen bekijken en te kopen! Een deel van de opbrengst van deze dagen gaat naar de opvang van dieren in en uit Oekraïne.

 

Scroll naar boven