Kunstroute Maarn
De 9 Beukentoppers o.l.v. Jennigje Reitsma
reitsmajennigje@gmail.com
0343-410807
Woudenbergseweg 38
Maarsbergen

De 9 Beukentoppers o.l.v. Jennigje Reitsma

Ons collectief “De Beukentoppers” bestaat uit 9 oud-cursisten o.l.v. Jennigje Reitsma.
Vanaf september 2017 werken we grotendeels samen in ons atelier. Een ieder heeft zijn eigen stijl van schilderen. Karien schildert expressief en kleurrijk met acryl, Max zet zijn impressies van verre reizen op het doek in olieverf en Joke maakt prachtige portretten en schildert in zonnige tinten.
Corine gebruikt verschillende materialen en technieken om tot een sterk, abstract beeld te komen. Marjanke is de fijnschilder van onze groep, zij maakt schilderijtjes tot in detail uitgewerkt. De sculpturen van Henny zijn abstract en haar tegenwoordig schilderwerk decoratief.
Jennigje Reitsma heeft regelmatig geëxposeerd in gemeente De Utrechtse Heuvelrug, Haar schilderstijlstijl is lyrisch abstract met onderwerpen uit de natuur. De schilderijen en tekeningen van Jos kenmerken zich in humoristische voorstellingen en Els haar leidraad in fotografie en schilderen is de grens tussen kracht en kwetsbaarheid in beeld te brengen.
Enkele leden uit onze groep hebben ervaring met exposities. Dit keer verheugen we ons, als collectief “De Beukentoppers” mee te doen aan de Kunstroute Heuvelrug.