Kunstroute Maarn
Dorien Schults
dorien@dosigned.nl
06 28285146
dosigned.nl
Jacob van Wassenaerlaan 23
3951 CM
Maarn

Dorien Schults

Dorien Schults
Met een opleiding aan de modeacademie als achtergrond, is creëren een drijfveer in mijn leven. Dat uitte zich in het verleden behalve werk in de bruidsmode, ook als organisator van creatieve kinderfeestjes, ontwerpster van kinderkleding en gelegenheidskleding. Ook het maken van schilderijen in opdracht, veelal van huisdieren was een van de bezigheden. Ook gaf ik lessen in patroontekenen, schilderen en miniatuur boetseren met fimo klei.

Na het ontstaan van fysieke beperkingen werd, tijdens het revalidatieproces in 2008, onder invloed van begeleiders in Revalidatiekliniek de Hoogstraat, deze creativiteit weer aangewakkerd. Enkele opdrachten van de therapeuten zijn opgenomen in de catalogus op mijn website.
Gelukkig werd ook in het werk weer een beroep gedaan op mijn creativiteit. In 2009 en 2010 heb ik mede een nieuwe formule voor de PLUS supermarkt ontwikkeld en daarin ook zelf diverse presentaties bedacht.

Meestal heb ik meerdere werken tegelijk onder handen. Ook kan en wil ik mij niet vastleggen op 1 genre. Series, zoals men die bij anderen ziet, zal zij niet gauw produceren. Abstract, figuratief, alleen acrylverf of gemengde technieken, juist de afwisseling maakt het interessant.
De brand van 2 april 2012 legde mijn complete atelierruimte, inclusief al mijn werk en materiaal letterlijk in de as. Een nieuwe start was niet eenvoudig, maar met de intrek in het nieuwe atelier van X-Over Art, aan de Jacob van Wassenaerlaan, gaat alles weer als vanouds. Iedereen is bij aanwezigheid van 1 van ons, altijd van harte welkom om een kijkje te nemen in onze werkruimte.

Scroll naar top