Kunstroute Maarn
Jom Erlings
jomerlings@hotmail.com
06 38382238
www.jomsprints.nl
Planetenbaan 32
3951 EK
Maarn

Jom Erlings

Jom Erlings (1952) begon haar creatieve carrière als straatfotografe. Hoewel altijd creatief bezig geweest, ontdekte ze, dat ze d.m.v. de fotografie haar liefde voor mensen, plus het bereizen van exotische landen, prima kon vastleggen. Ze heeft n.l. 17 jaar lang met haar gezin in het buitenland gewoond en rondgereisd in o.a. Canada, de Verenigde Staten en in het Midden- en Verre Oosten.
Na mid jaren 90 voorgoed teruggekeerd te zijn in Nederland, heeft ze, naast de fotografie, bewust gezocht naar een directer medium. Dat is na een intensieve opleiding bij Artibus (Utrecht) en cursussen op de Werkschuit (Zeist) uiteindelijk de grafiek geworden.
Tijdens haar studie als creatief therapeut heeft ze Annemarie en Ineke en later Rian ontmoet.
Door hen is ze ook gaan schilderen.

Blue Nose Productions
Het artelier BNP doet al voor de 11de keer mee met de kunstroute. Er wordt nog steeds met veel plezier geschilderd door Annemarie Vrouwe, Ineke Hogeboom, Rian van der Horst en Jom Erlings. Dit jaar hebben ze zich op een gezamenlijk projekt geworpen: een groot schilderij van 1 bij 3 meter. Een voorproefje hiervan zie je op de folder en de website. Volg ons op de facebookpagina van de kunstroute !
Melody Reyneveld, hoedenmaakster en mijn dochter, doet ook weer mee ! Dit keer met prachtige en originele foto’s.
Jammer dat Claske Mekel (grafiek) er dit jaar niet bij is, maar met ons vijven hebben we weer veel moois voor jullie om te bekijken en is iedereen van harte welkom !

Scroll naar top