Kunstroute Maarn
Melinda de Hond
06 12280049
dekrachtvancreatie.nl melindadehond.nl
Landgoed Plattenberg Amersfoortseweg 38
3951 LC
Maarn

Melinda de Hond

Meer dan 25 jaar geleden is Melinda begonnen met aquarel, daarna met acryl verf. 20 jaar geleden heeft ze het beeldhouwen en daarna ook het boetseren ontdekt en vooral deze laatste twee hebben haar gegrepen en zijn haar passie geworden.
Haar inspiratie haalt ze uit de natuur, ze kan zich blijven verwonderen om de mooie creaties die de natuur voortbrengt. Daarnaast laat ze zich ook inspireren wat er in haar opkomt, dit is dan meer abstract.
Ook het alledaagse leven geeft haar inspiratie. Reizen naar andere landen en nieuwe culturen ontdekken werkt ook inspirerend. Eigenlijk het hele leven inspireert haar.
Ze werkt heel intuïtief en haar handen en intuïtie leiden haar naar het eind resultaat. Ook als ze al een idee heb van te voren, weet ze niet hoe het eind resultaat eruit komt te zien. Dat is voor haar een heerlijke reis om te bewandelen met vele materialen waaronder klei en steen.
Ze geeft les in het intuïtief omgaan met creativiteit. Om zo De Kracht van Creatie te ontdekken. Durf je te laten leiden door je intuïtie en kom uit je hoofd naar je hart en laat los.