Kunstroute Maarn
Monique van Assem
monique@pictureandstyle.nl
06 81540102
www.pictureandstyle.nl
Dorpstraat 16
3941JM
Doorn

Monique van Assem

BOSNIMF
model: Jacqueline van der Loop
Landgoed Broekhuizen, Leersum
15 november 2018

Zomaar ineens was ze daar, de bosnimf van Landgoed Broekhuizen. Ze laat zich niet zo vaak zien, maar houdt zich liever schuil onder het mooi gekleurde bladerdek van de herfst. En toch had ik het geluk een bijzonder moment van haar te kunnen vastleggen. Even genietend van de laatste zonnestralen bij de ondergaande zon, voordat ze, net zo snel als ze verscheen weer verdwenen was….

Dit jaar neem ik voor het eerst deel aan de Kunstroute Doorn-Maarn. Sinds een jaar heb ik een atelier in Doorn. Het lijkt me leuk om middels deze deelname kennis te maken met een aantal fotografie/kunst liefhebbers in de regio en heb er ook veel zin in.

Enige tijd geleden heb ik het technische deel van de opleiding tot vakfotograaf aan de Fotovakschool afgerond. Nu wil ik met mijn fotografie in een deel van mijn inkomen gaan voorzien.

Dit doe ik het liefst door het maken van natuurgetrouwe portretten gebruik makend van natuurlijk licht. Ook bedrijfsfotografie en het maken van kunstzinnige beelden voor interieurs hebben mijn interesse.

Verder heb ik me aangesloten bij de FotoClub Leidsche Rijn, volg ik de cursus Foto Atelier aan het Utrechts Centrum voor de Kunsten en ondersteun fotografisch Regio90 (lokale omroep Utrechtse Heuvelrug).

Iedereen is van harte welkom in mijn atelier op zaterdag 23 en zondag 24 juni, maar uiteraard ook altijd op afspraak.

Scroll naar top