Kunstroute Maarn
Nicole van der Schaaf
kunstenvliegwerk@kpnmail.nl
0343 410626
kunstenvliegwerk.info
Park Stamerhoef 14. Via Bergweg omhoog rijden de Maarnse Berg op. Na 900 meter linksaf bij Stamerhoef.
3951 LD
Maarn

Nicole van der Schaaf

In het atelier van Nicole van der Schaaf/Kunst+Vliegwerk vindt u sculpturen in hout en steen en grafiek in de vorm van boekdruk prenten.
Thema tijdens deze open atelierdagen 2019: ‘Hergebruik’. Kunstwerken gemaakt van afvalhout, wegwerppapier en andere materialen. De materialen zijn gevonden in Nederland en Frankrijk en zijn op een duurzame manier bewerkt tot bijzondere kunstwerken.
Tevens zal de installatie ‘Taste of Doel’ uit 2015 voor de laatste keer opgesteld staan. ‘Taste of Doel’ bestaat uit 12 dinerborden (uitgevoerd door keramische fabriek Schoonhoven) met voorstellingen daarop van het verdwenen Belgische dorp Doel. De borden staan op getekende en in boekdruk bedrukte placemats. De borden, gemaakt in een oplage van slechts 5 stuks, zijn gedurende de 2 atelierdagen te koop.
Nicole van der Schaaf is beeldend kunstenaar en kunsthistoricus. Zij maakt en ontwerpt kunst en schrijft over beeldende kunst voor diverse media. Tijdens de open atelierdagen kunt u bekijken hoe een boekdrukprent op de persen gemaakt wordt en wat er nodig is om een beeld te hakken of te snijden. Zelf even proberen kan natuurlijk ook!
U bent van harte welkom!
Scroll naar top