Nieuws

Kunstroute Doorn-Maarn

Uncategorized

Overzichtstentoonstelling

Op 20 mei vanaf 18.30 uur zijn wij van de werkgroep aanwezig in het Dorpshuis “De Twee Marken”, Trompplein 5 in Maarn voor het innemen en ophangen van jullie kunstwerk voor de grote overzichts-tentoonstelling. Na de opening van de route op vrijdag 21 juni kunnen jullie je eigen werk weer van de wanden halen en meenemen voor je eigen expositie. De kunstwerken zijn verzekerd wanneer het gebouw ’s nachts op het alarm staat. Zet achterop je werk je naam a.u.b., wij zorgen voor naamkaartjes voor de voorkant.

Nieuws

Volg de kunstroute met behulp van de QR-code

Nieuws

Folder Kunstroute Doorn-Maarn

Buitenzijde folder Binnenzijde folder  

Nieuws

Dit jaar vieren wij de MID SUMMER ART FAIR 2019

Dit jaar vieren wij de MID SUMMER ART FAIR  2019 van de kunstroute Doorn Maarn. Daarvoor is de kunstroute een paar weken verschoven. Noteer dus meteen 22 en 23 juni om al je kunst te tonen of om een mooie route langs de ateliers maken.

Nieuws

Lees hier meer over Kunstroute Doorn-Maarn 2019

De kunstroute is bedoeld voor gerenommeerde kunstenaars die hun strepen reeds hebben verdiend, maar ook de kunstenaars met een kleine “k” willen wij de mogelijkheid bieden om zich te presenteren. Wij zijn heel benieuwd naar de nieuwe aanmeldingen en graag maken wij kennis met het nieuwe werk. Het aanmelden voor de kunstroute gaat dit jaar op een nieuwe manier. Stap voor stap kan je je aanmelden, je tekst en foto’s meesturen en betalen, alles in een keer dus. Nodig gerust kunstenaars van buiten Doorn –Maarn uit om mee te exposeren, wanneer je daar in- of buitenshuis de ruimte voor hebt …

Nieuws

Overzicht tentoonstelling deelnemende kunstenaars

Vanaf  woensdag 22 mei  tot 21 juni 2019 wordt van alle deelnemende kunstenaars een werk tentoongesteld in de “Twee Marken”, het Sociaal Cultureel Centrum van Maarn, aan de Trompplein 5.

Nieuws

Maak reclame voor jezelf met de Kunstroutevlag

De locaties van de ateliers zijn herkenbaar aan de grote vlag die voor de ingang hangt.

Nieuws

Kom je ook?

Een kijkje nemen in de keuken van de kunstenaars in Doorn en Maarn op de Utrechtse Heuvelrug? Op 22 en 23 juni 2019 kun je kennis maken met de prachtige kunstwerken die gemaakt worden door een groep gedreven kunstenaars. Je bent van harte uitgenodigd om tussen 12.00 en 17.00 uur je zintuigen te laten prikkelen door vorm, kleur, textuur en natuurlijk een kop koffie, thee, een glaasje wijn, een lekker sapje en een goed gesprek. De meeste kunstenaars exposeren in hun eigen atelier en vinden het leuk om je vragen over techniek, kleuren of techniek te beantwoorden. De meeste kunstenaars …

Zoek nieuws

Sponsoren

Scroll naar top