Privacy Policy

Kunstroute Doorn- Maarn
20 januari 2019

Wij, de leden van de werkgroep en het bestuur van de  Stichting Kunstroute Doorn – Maarn,  respecteren de privacy van onze kunstenaarts, gebruikers en bezoekers van onze website. Wij verwerken alleen persoonsgegevens waarvoor ze bedoeld zijn en in overeenstemming met de wetgeving op de privacy (AVG) en de Telecommunicatiewet

Over de Stichting Kunstroute Doorn Maarn
Stichting Kunstroute Doorn Maarn is ingeschreven  bij de Kamer van Koophandel onder nummer 66051150 en is gevestigd op de Berkenlaan 12, 3951 XX te Maarn.

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met ons vacy- en cookiebeleid. Je gegevens zullen nimmer aan derden worden verkocht en/of verstrekt!

Welke gegevens verzamelt de Stichting Kunstroute Doorn Maarn?
Wanneer je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief, of deelnemer bent van de Kunstroute, dan heb je je gegevens aan de Kunstroute verstrekt.
Ook in de toekomst, als je voor de eerste keer deelneemt, zul je die aan ons ( de organisatie) moeten verstrekken.  Wij verwerkenk alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. En met verwerken bedoelen wij dat jouw gegevens, waaronder de foto van je kunstwerk, in ons e-mailsysteem en ons data bestand terecht komt dat gelinked is aan ons betaalsysteem (Wo0commerce en Mollie). Ook worden je gegevens zoals naam, adres, locatie van je expositie en de foto van je kunstwerk, ter verwerking aan de grafisch vormgever gestuurd zodat deze de folder kan maken. Zij is ook gehouden aan de wet en regelgeving omtrent het gebruik van persoonsgegevens.  Zij mag deze informatie alleen gebruiken om de opdracht die wij haar geven (de folder maken), uit te voeren.
De gegevens die wij verwerken zijn:
● Voor- en achternaam
● E-mailadres
● Telefoonnummer
● Website
● Eventueel bedrijfsnaam
● Straat en huisnummer van de locatie waar je de expositie houdt
● Postcode en woonplaats
● Eventueel KvK nummer
● IP-adres
● Eventueel Btw nummer

Met welk doel gebruik we de persoonsgegevens?
De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Je voornaam en e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van commerciële en informatie nieuwsbrieven, het delen van informatie, tips en activiteiten rond activiteiten van de Kunstroute die voor jou als (deelnemend of voormalig) kunstenaar interessant zijn.
    We doe dit alleen met de gegevens die we van jou zelf verkregen hebben via je aanmelding voor deelname of je inschrijving op onze nieuwsbrief.

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, kun je je ten alle tijden uitschrijven door middel van de afmeldlink onderaan de e-mail of door contact met ons op te nemen. Je e-mailadres wordt dan, als je je middels de afmeldlink afmeldt, diezelfde nacht uit ons systeem verwijderd.

​Voor facturen maken we gebruik van  Woocommerce en Mollie. Je persoonsgegevens worden bij deze leveranciers op de servers opgeslagen. Meer informatie over het privacybeleid van Mollie en Woocommerce  kun je vinden door op de blauwe Woocommerce of Mollie te klikken.

We gebruiken de door jou aangeleverde gegevens om je aanmelding zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.  We verkopen je gegevens niet aan derden. Je gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij functioneel en noodzakelijk betrokken zijn bij het uitvoeren van je aanmelding en de organisatie van de Kunstroute.

Bij een digitale bestelling en betaling wordt je voor de transactie altijd verwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens (creditcardnummer, Paypal login of Ideal gegevens) worden niet doorgegeven aan onze servers en worden dan ook door www.kunstroutedoornmaarn.nl niet opgeslagen. De enige gegevens die de Kunstroute opslaan zijn:

  • Voor- en achternaam
    Om jouw deelname te kunnen opnemen op onze folder
  • Adres, postcode en woonplaats
    Dit adres hebben wij nodig om je op te kunnen nemen in het locatieoverzicht van de deelnemende kunstenaars
  • Telefoonnummer
    Mochten wij je willen informeren over je aanmelding of deelname of op het laatste moment gewijzigde informatie over je deelname doorgeven dan doen wij dit op bepaalde momenten ook telefonisch. Het is nooit verplicht om je telefoonnummer in te vullen. Wel handig als je meedoet.
  • E-mailadres
    Bij elke aanmelding ontvang je van ons, zodra wij je aanmelding ontvangen hebben, een bevestiging en factuur per e-mail. 
  • IP-adres
    Jouw ip-adres wordt bij je aanmelding als deelnemer van de kunstroute  opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen.

Indien je je aanmelding niet afrondt worden je transactiegegevens (naam, adres, e-mail en IP) aan het einde van de maand verwijderd van onze server.

Beveiliging persoonsgegevens
Wij  hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat  zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die die wij verwerken. 

Cookies
Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt.
Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je deze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar deze website teruggestuurd worden, wanneer je deze website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer

Google Analytics
Omdat wij graag willen weten hoe deze bezoekers de website gebruiken, zodat wij het gebruik van de website kunnen verbeteren, gebruiken wij  Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Daarom kunnen wij je niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden.

Social Media
We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Van de volgende social media-kanalen hebben we de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan. We helpen je alvast op weg door hieronder de links naar de verschillende privacy verklaringen met je te delen:

Uitschakelen en verwijderen
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

Links

Op deze website tref je links naar externe websites aan. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten www.kunstroutedoornmaarn.nl. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn
Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor de nieuwsbrief, zullen je persoonsgegevens nog maximaal 3 maanden bewaard worden voordat deze definitief uit het systeem worden verwijderd. De gegevens in ons factureringssysteem bewaren wij tenminste 7 jaar, om aan de wettelijke verplichtingen van de belastingdienst te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van die verplichting door ons verwijderd. De bovenstaande termijn geldt, tenzij er voor mij verdere wettelijke verplichtingen bestaan die bepalen dat de gegevens langer bewaard en/of beschikbaar dienen te blijven.

Rechten
Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna we je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren.  Als je wil weten welke persoonsgegevens ik van jou verwerk, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen. Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek aan ons  e-mailen via contact@kunstroutedoornmaarn.nl

Wijzigingen
Wij behouden onszelf het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.